Controle bij opticien positief, bezoekje Stadshart Amstelveen, rustige dag en avond op afdeling B0 De Amstelmere.

Za.29 januari 2011 >> Het was vandaag een bijzonder rustige en aardige dag op de afdeling hier. Vanochtend vroeg kon ik alleen wat moeilijk wakker worden, maar was toch op tijd bij de opticien in winkelcentrum Groenhof. Hoewel behoorlijk gevoelig, de oogdruppels die ik toen kreeg voor de oogmeting, maar gelukkig kon ik al na hooguit drie uur weer vrij goed zien. De nieuwe bril bevalt nog steeds uitstekend, en ook de oogmeting verliep vlot en was positief. De oogdruk kon nu ook veel nauwkeuriger worden gemeten, en was geen 24 maar 16, een zeer goede waarde. Daarnaast werden er nog andere dingen gemeten, waaronder het gezichtsveld en nog meer. Alles was goed.

Weer teruggekomen op de afdeling ben ik eerst een paar uur rustig in mijn kamer gebleven om het toch vrij gevoelige oogdrukvloeistof te laten uitwerken. Rond twee uur kwam mijn moeder even op visite. Later vanmiddag ben ik even met de bus naar het Stadshart geweest,om een setje eenvoudige luidsprekers te kopen voor mijn laptop. Daarna weer met de bus terug naar De Amstelmere.

Op de kliniek was een vrij rustig dagje. Op de afdeling gesprekje gehad met Petra, iemand die hier is opgenomen en die ik nog ken van vroeger, van de schoolperiode. Op dit moment is het uitzonderlijk stil en rustig hier.

Morgen, zo is de planning, word ik door mijn moeder opgehaald, kan ik mijn hond Debby eindelijk weer eens zien, en gaan we met de taxi naar het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam, om mijn vader op te zoeken. Daarna brengt mijn moeder me weer hier naar De Amstelmere.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: