Nieuwe kleding en eenvoudige laptop, vader hersteld van longontsteking…

Vr.28 januari 2011 >> Gisterenmiddag met mijn moeder wat nieuwe kleding en schoenen gekocht en een eenvoudige laptop computer met mobiel internet van t-mobile (prepaid). Vandaag een rustige, maar ook leuke en humorrijke avond op de open afdeling hier. Morgenochtend vroeg op, in verband met uitgebreid oogonderzoek bij opticien in winkelcentrum Groenhof. David, verpleegkundige, gaat dan even mee, aangezien ik de eerste tijd na het onderzoek even niet meer zo goed kan zien. Dit laatste is echter tijdelijk. Mij benieuwen wat de dag van morgen zal gaan brengen.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: