Vandaag al vroeg wakker, goed klimaat hier op de open afdeling B0, vanmiddag bezoekje aan mijn vader…

Zondag 30 jannuari 2011 >> Ik heb nog steeds veel plezier van deze nieuwe laptop computer, eenvoudig, maar goed genoeg voor de meeste computerwerkzaamheden. Ik was al vroeg uit bed en Noah, verpleegkundige van de nachtdienst, had een verse kan thee gezet. En ik zat al rond kwart over zes vanochtend aan de thee met twee tosti’ s erbij, samen met de laptop om weer eens een van mijn websites te bekijken, de website van Peggy en Boudewijn op www.boudewijnhoogsensitief.nl . Ik hoop dat de site die ik thuis op backup dvd-schijf had vastgelegd nog intact is en dat KPN, de provider waarop mijn site draait, gehoor heeft gegeven aan mijn verzoek om een backup van de site te maken, voor het geval mijn eigen backup toch beschadigd is geraakt.

Er heerst nog steeds een bijzonder positief klimaat hier op de open afdeling van de ggz kliniek B0; een heel ontspannen klimaat ook. Sommige mensen zijn ook met weekendverlof, en toen mijn moeder gisterenmiddag aan David (verplk.) vroeg hoe het met me ging, vertelde hij dat het erg goed met mij gaat en dat de opname hier waarschijnlijk niet zo gek lang meer zal gaan duren. Binnenkort volgt er ook een gesprek met de psychiater over het verdere verloop van de behandeling.

Vanmiddag ga ik dus op bezoek bij mijn vader en ik zie ernaar uit. Hij is dus weer hersteld van zijn dubbele longontsteking, maar ze houden hem nog even in het Slotervaart ziekenhuis. Hij kan nog niet praten en ze proberen nu iets te doen tegen de Parkinson verschijnselen die horen bij zijn zeldzame vorm van dementie, de zgn. Lewy-Body ziekte. Over enkele weken zal hij waarschijnlijk, al dan niet voor tijdelijk, worden opgenomen in een verpleegtehuis, hier in de omgeving.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: