Situatie vader waarschijnlijk aflopende zaak….

Vrijdag 4 februari 2011 >> Vanmiddag even boodschappen gedaan met mijn moeder en langs de opticien geweest om mijn nieuwe bril te betalen. Eenmaal teruggekeerd op de open afdeling werd ik een kwartiertje later gebeld door de hoofdzuster van het Slotervaart Ziekenhuis. Mijn vader heeft namelijk bloed opgegeven en, zo begrijp ik, de kans is groot dat er weer een nieuwe infectie bij is gekomen, of dat er eentje gaat komen. De vraag is nu of ze verder moeten gaan met het toedienen van een volgende antibiotica kuur, of niet. Hij zal in ieder geval nooit meer herstellen en ook niet meer kunnen praten. Anders gezegd, de kans dat hij niet lang meer te leven heeft is vrij groot. Dit doet me overigens ook weer even terugdenken aan oktober 2009 toen, tijdens mijn vorige opnameperiode, mijn hondje Daisy vrij plotseling kwam te overlijden… Natuurlijk weer een grote klap, maar ja……

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: