Toestand van mijn vader stabiel, aangepast therapie-schema

Dinsdag 8 februari 2011 >> Gisteren en eergisteren was de toestand van mijn vader stabiel. Hij heeft geen morfine nodig gehad en hij ademt heel rustig. Vanmiddag ga ik weer even langs mijn vader, samen met mijn moeder.

Ik heb een aangepast therapie-schema gekregen, enerzijds om wat meer rustpauzes te kunnen inlassen en anderzijds omdat er andere en belangrijkere dingen zijn dan het volgen van de diverse therapie-onderdelen, waarin er bovendien ook dingen verteld en besproken worden die ik allang weet.

Verder gaat het vrij redelijk momenteel en er moeten nog heel veel dingen geregeld worden, ook een nieuw rijbewijs en een nieuwe ID-kaart. Ik hoop toch in de loop van deze week in de gelegenheid te zijn om even een bezoekje aan het gemeentehuis te brengen om e.e.a. te regelen.

Ik ben benieuwd hoe mijn vader er vanmiddag bij ligt. Ik hoop voor het avondeten weer terug te zijn op de afdeling, maar er wordt over het algemeen ook niet moeilijk over gedaan als het wat uitloopt.

Aanstaande zondag is het 13 februari, de 31ste verjaardag van Peggy. Ik mis haar eigenlijk best wel, maar probeer desondanks toch wat ervan te maken hier op de open afdeling. Vanochtend is Petra, mede-patient en oud-klasgenoot van de MAVO, vertrokken naar een ander verblijf.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: