Overlijdensbericht van mijn vader…

Woensdag 9 februari 2011 >> Vanmiddag om 12:45u. is op 79-jarige leeftijd mijn vader overleden, in het Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam.

Ik was vanochtend wat kleine boodschappen aan het doen in winkelcentrum Groenhof en op de terugweg werd ik gebeld door mijn tante Liesbeth, die me vertelde dat het een stuk slechter ging met mijn vader. Eenmaal teruggekeerd op de open afdeling heb ik toen zelf telefonisch contact opgenomen met het Slotervaartziekenhuis, en die bevestigden het bericht van mijn tante. Korte tijd later werd ik opgebeld door mijn moeder die me vertelde dat mijn vader was overleden. Mijn moeder haalde me op hier op de afdeling en na een kort verblijf in mijn ouderlijk huis arriveerde mijn nicht Margot en die bracht ons naar het Slotervaart ziekenhuis.

Mijn vader lag er heel rustig bij, al is zoiets natuurlijk altijd zwaar om te zien, zo ook voor mijn moeder en mijn nicht. Morgen komt de uitvaartorganisatie langs om de uitvaart te regelen. Het liefste wil mijn moeder, net als ikzelf, een uitvaart in besloten familiekring, omdat te veel drukte kwa mensen bij zo’ n gelegenheid voor ons allebei veel te veel emoties met zich teweeg zou brengen.

Overeenkomstig de wens van mijn vader zal hij worden gecremeerd, maar we willen dat de as niet wordt verstrooid, maar in een urn in een graf wordt begraven.

Gelukkig heel veel steun en medeleven hier op B0, de open afdeling van de GGZ waar ik momenteel ben opgenomen.

P.S. Positief nieuwtje is dat ik voor het gebruik van mobiel internet niet langer meer afhankelijk ben van een vrij kostbare prepaid mobiele internet-aansluiting. Ik had daarvoor reeds een abonnement zonder maximale datalimiet bij KPN, en ze waren zo aardig om me gratis een vervangend nieuw usb modem toe te sturen en voor een klein bedragje een bijbehorende sim-kaart. Deze heb ik vanmorgen nog telefonisch geaktiveerd. Veel behoefte aan schrijven, dat zeker…..

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: