Crematieplechtigheid van mijn vader, a.s. donderdag, 17 februari…

Vrijdag 11 februari 2011 >> Gisterenmiddag is de uitvaartonderneming langsgeweest bij mijn moeder, in aanwezigheid van mijn neef Jaap en mijn tante Liesbeth en Marieke. Mijn moeder en ik hadden van tevoren al uitgebreid telefonisch overlegd over onze gezamenlijke wensen in verband met de crematieplechtigheid.

Aanstaande donderdag, 17 februari, zal de crematieplechtigheid plaatsvinden in Amsterdam-Zuid. Behoudens enkele bekenden en vrienden van mijn vader zal deze gebeurtenis in besloten familiekring plaatsvinden, zonder al te veel drukte eromheen. Ikzelf zal, samen met mijn tante, zorgdragen voor de muzikale invulling ervan.

Vanmiddag ga ik even naar het stadshart van Amstelveen, op zoek naar een cd van de Ierse zangeres Enya. Gisteren was ik daar ook al, maar had toen te weinig tijd om ernaar op zoek te gaan. Mijn moeder is momenteel, samen met mijn tantes, bezig met het schrijven van de kaarten die worden verstuurd.

Het is  weer vrijdag, en het weekend komt er weer aan. Meestal is het in de weekeinden erg rustig hier op de open afdeling, omdat er een heleboel mensen met verlof zijn.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: