Rustig dagje op B0, bezig met nieuw website-ontwerp Website Peggy en Boudewijn…, morgen 13 februari.

Zaterdag 12 februari 2011 >> Het is vandaag wel een uitzonderlijk stille dag hier op de open afdeling van De Amstelmere, en vanwege het regenachtige weer is het ook een bij uitstek geschikt dagje voor aktiviteiten binnenshuis. Misschien komt mijn moeder in de loop van de middag nog even langs om samen wat inkopen te doen voor het weekeinde.

David en Brigitte hebben vandaag dagdienst en heel veel mensen zijn afwezig vandaag. Nog altijd erg veel steun in verband met het overlijden van mijn vader, woensdag 9 februari jl. Het leven leerde me gelukkig wel om in veruit de meeste situaties min of meer continu in het hier en nu te leven, en dus niet teveel in het verleden of de  toekomst te blijven hangen met je gedachten. Moeilijk is dat niet voor me; het gebeurt eigenlijk vanzelf al.

Ik heb geprobeerd om een backup te maken van een aantal van mijn websites, maar dat klusje is toch veel lastiger dan verwacht. Maar, aan de andere kant is het ook wel eens leuk om websites, kwa uiterlijk, een iets ander jasje te geven, andere kleurencombinaties, andere indelingen kwa tekst, etc. En zo ben ik vandaag begonnen met de website van Peggy en Boudewijn opnieuw, en inhoudelijk gezien, nagenoeg hetzelfde, te gaan ontwerpen. Het zal echter niet lukken om deze site morgen al klaar te hebben. Morgen is het namelijk 13 februari, en dat betekent dus de 31ste verjaardag van Peggy. Hoe dan ook, het is een leuk klusje. Later ga ik hetzelfde doen met de andere sites.

Komende week wil ik toch weer eens een keertje een bezoekje brengen aan de kapper, liefst die in Kostverlorenhof. Deze is met 12,50 euro het voordeligst. De kapper hier in winkelcentrum Groenhof daarentegen is ongeveer twee keer zo duur…….

Nu even een tussenstop, want we gaan lunchen.

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: