Nieuw websiteontwerp geintroduceerd, en overig nieuws…

Zondag 13 februari 2011 >> Vandaag een bijzonder stille dag, maar toch genoeg te doen. Vanmiddag even bij mijn moeder thuis geweest en later weer door haar teruggebracht op de open afdeling. In betere tijden zou de 13de februari ongetwijfeld een leukere betekenis hebben gehad, hierbij doelende op de 31ste verjaardag van Peggy, maar toch geloof ik dat ook deze minder gunstige fase in mijn leven, en zeker nu, uiteindelijk wel een zeer aanzienlijk positief vervolg moet hebben, in de breedste en diepste betekenis van het woord. Veel dieper kan een mens, kijkend naar de ontwikkelingen in de maanden december ‘10, januari ‘11 en februari ‘11, emotioneel gezien niet zinken…….

Om prive-redenen wil ik hierover liever niet teveel vertellen in het openbaar, maar heb toch nog iets positiefs gedaan vandaag, en dat is het gereedkomen van het eerste proefexemplaar van “Audio- en videowebsite van Boudewijn”. Op deze site heb ik, in verband met het overlijden van mijn vader van 9 februari jl. het nummer “May it Be”  van Enya verwerkt, ongecomprimeerd, dus in de maximaal haalbare geluidskwaliteit. Ter illustratie van dit muzieknummer heb ik ook de tekst van dit nummer op de startpagina afgebeeld…. Je kunt deze site vinden op http://cbdekat.magix.net/public . Later hoop ik deze site nog wat uit te breiden…

Ook probeer ik momenteel stapje voor stapje de website van peggy en boudewijn in een nieuw jasje te steken, aangezien het nog altijd onzeker is of de backup van deze website nog intact is…

Morgen heb ik in principe een bezoekje aan de kapper op het programma staan. Wel hoop ik wederom morgen te gaan praten over een aanpassing van het therapieprogramma. Er zijn momenteel belangrijkere zaken aan de orde en zo nu en dan ook wat rustmomenten kan geen kwaad…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: