Bezoekje stadshart Amstelveen, kennismaking oude bekende van vorige opnameperiode, en overig nieuws…

Dinsdag 15 februari 2011 >> Vanmiddag ben ik even langs het stadshart geweest per openbaar vervoer om een USB-hub te kopen, vanwege het gebrekkige aantal usb poorten op de laptop pc. Werkt prima en ook voordelig in aanschaf. Wel zo handig, aangezien ik de word-bestanden die ik ga schrijven, op een usb stick komen te staan…

Toen ik de winkel uitliep en over het Binnenhof liep zag ik verderop, gezeten op een muurtje nabij de Kijkshop, iemand naar mij zwaaien die ik vanuit de verte nog niet goed kon herkennen. Ik ben toen even naast haar gaan zitten voor een gesprekje. Het bleek Sara te zijn, die ik nog ken vanuit mijn vorige opnameperiode in De Amstelmere. Best wel een aardig gesprekje. Na afloop daarvan ben ik weer met de bus teruggegaan naar de kliniek.

Verder best wel een redelijk goede dag vandaag, en mijn moeder vertelde nog door de telefoon dat er deze week – morgen, woensdag mag ik aannemen dus – een rouwadvertentie te lezen valt naar aanleiding van het overlijden van mijn vader van 9 februari jl., in de lokale media, het Amstelveens Weekblad waarschijnlijk dus.

Groetjes van Boudewijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: