Crematieplechtigheid goed geregeld en druk bezocht, wel erg vermoeiend…

Donderdag 17 februari 2011 >> De crematieplechigheid van mijn vader van afgelopen middag verliep goed en alles was prima geregeld. Er waren heel veel bezoekers aanwezig, uit heel Nederland; de zaal zat compleet vol. Ook Rob, een goede vriend, was even langsgekomen vanmiddag. Van de toespraken en de gedraaide muziek is bovendien een cd gemaakt die mijn moeder en ik later nog eens kunnen beluisteren.

Tijdens het gebeuren liepen de emoties behoorlijk hoog op, en na afloop ben ik nog een tijdje bij mijn moeder gebleven en hebben ‘s avonds bij haar thuis wat gegeten. Rond half acht vanavond arriveerde ik weer op de open afdeling. Een goed verlopen dag, maar wel ontzettend vermoeiend. Al enige tijd loop ik met het idee rond om een website te gaan maken, ter nagedachtenis van mijn vader… Een rouwadvertentie was deze week te lezen in het Amstelveens Nieuwsblad.

IMG

foto gemaakt omstreeks het jaar 2006

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: