Slechte nacht achter de rug…

Donderdag 17 februari 2011 >> Afgelopen nacht niet al te best geslapen helaas. Toch weinig last van negatieve gedachten e.d., maar wel erg onrustig. Vanochtend op de binnenplaats al rond vijf uur gezeten en daarna weer rond een uur of acht, daarnet. Jan was ook al wakker. Aardige man, maar wel erg in de war en, zoals altijd, verschrikkelijk druk met praten, terwijl ik en andere aanwezigen daar helemaal niet voor in de stemming waren. Dat begint soms een beetje vervelend te worden, en erg vermoeiend, zeker op zo’n dag als vandaag.

Straks om half tien word ik door mijn moeder opgehaald. Rond half een vertrekken we naar crematorium De Nieuwe Ooster in Amsterdam, waar de crematie plaatsvindt. Zo rond vier uur vanmiddag verwacht ik weer terug te zijn hier op de open afdeling.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: