Goed gesprek met psychiater…

Vrijdag 18 februari 2011 >> Vanmiddag rond een uur of een had ik onverwachts een gesprek met Linda, mijn psychiater hier op de afdeling. Eigenlijk komt het erop neer dat ik momenteel noodgedwongen hier moet verblijven vanwege de brand aan mijn woning, en dat ik niet echt meer ziek ben in dit geval. Ook heel veel medeleven voor wat betreft het overlijden van mijn vader. Een goed gesprek en het zal zeker een vervolg kennen. De psychiater betreurt wel dat ik nog helemaal niks weet omtrent de toestand van de woning, dat ik nog altijd niet weet wat wel en wat niet is beschadigd. Van alle kanten worden pogingen gedaan meer helderheid in deze mysterieuze zaak te krijgen, maar tot op heden tevergeefs.  Dit leidt er echter wel toe dat de hulpverlening ook niet veel meer kan doen dan ikzelf, namelijk blijven afwachten…. Ze zijn hier wel erg tevreden over mijn geestestoestand tot op heden en dat is toch wel prettig om te weten…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: