Ergernis en bedroefdheid over in december jl. verspreide leugens benedenbuurvrouw via email……, Mauries met ontslag en verhuist naar Amsterdam.

Zaterdag 19 februari 2011 >> De ochtend en de middag helaas een beduidend mindere periode, kwa emotionaliteit. Het leek wel alsof het in de lucht hing. Toch wel goed om even langs mijn moeder geweest te zijn om wat administratieve dingen te doen. De stemming sloeg echter even radicaal om toen ik in de emailbox van mijn vader begon te lezen en toen ik vervolgens een bericht tegenkwam, geschreven door een medebewoonster uit ons Centraal Wonen projekt die daarin m.i. beslist niet thuishoort. In dat bericht werd niet alleen hardnekkig beweerd dat ik in de periode voorafgaande aan mijn afgelopen opname de ramen van m’n eigen woning zou hebben ingegooid, maar bovendien kwam de opmerking in dat bericht “ ik ben blij dat ik nu rust heb” heel hard aan. Alsof ik zo’n druktemaker zou zijn….. Nee, dat schoot niet alleen mijzelf, maar ook mijn moeder in het verkeerde keelgat. Leuk, zo’n buurvrouw die op zo’n manier probeert om me ten opzichte van anderen, in een sociaal isolement probeert te brengen. Ik ben bovendien altijd heel erg gehecht geweest aan m’n woning… Mijn eigen woning zelf beschadigen, nee, dat is niet gebeurd. Het mag dan druk in m’n hoofd zijn geweest, dat is wat anders dan zwaar psychotisch. Dit laatste was namelijk NIET het geval. Bovendien, er is veel gebeurd in 2010, maar er hing (en er hangt nog steeds) continu heel veel positieve energie om me heen…….

Hoewel een groot deel van de dag nogal emotioneel beladen verliep, ik heb er wel even over gesproken hier op de afdeling. Vanavond ook een positief berichtje uiteindelijk. Bijna 50 minuten over de telefoon gesproken met Mauries, nog altijd opgenomen op de gesloten afdeling in Hoofddorp. Per maandag 28 februari a.s. gaat hij met ontslag en komt hij te wonen in een beschermd wonen projekt in Amsterdam.

Daarnet mocht ik eventjes met mijn laptop plaatsnemen op de verpleegpost. Al met al toch een vrij matige dag , beduidend minder kwa emoties dan de laatste tijd gebruikelijk.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: