Weer meer rust na vele noodzakelijke aktiviteiten….

Woensdag 23 februari 2011 >> De afgelopen periode moest er een heleboel gedaan worden op administratief gebied, en het grootste gedeelte daarvan lijkt nu afgerond te zijn. Aanstaande maandag of dinsdag kan ik m’ n nieuwe identiteitskaart ophalen en een nieuw rijbewijs BE. De nieuwe verzekeringspapieren van m’n auto zijn al binnengekomen, en het kentekenbewijs volgt nog morgen of overmorgen. Wel een dure grap, eergisteren op het gemeentehuis, want er moest voor beide documenten ook nog een vermissingsbijdrage betaald worden. Alles bijelkaar nog net geen 150 euro! Maar goed, het is wel zo prettig dat dit alles is geregeld…..

Dezer dagen neem ik wat meer rustmomenten tussendoor en ik heb nog steeds een aangepast therapieschema. Verder heb ik een gesprek aangevraagd met de maatschappelijk werkster hier op de open afdeling, en ik hoor nog wanneer dat gesprek zal plaatsvinden. Wellicht kan zij nog een rol van betekenis spelen voor wat betreft de woning….

Het is momenteel vrij stil op de afdeling. Vanmiddag ben ik nog eventjes naar het stadshart geweest met de bus, en kwam in de sneeuw weer terug. Morgen zie ik wel weer. Mijn stemming is vooralsnog vrij stabiel…

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: