Bijzonder stille zaterdag…

Zaterdag 26 februari 2011 >> Ik was vanochtend al vroeg wakker en het is zo stil momenteel dat we met z’n vieren in de woonkamer zitten, waaronder een verpleegkundige. Veel mensen zijn weg, met verlof of gewoon een dagje weg. Dit ondanks het slechte regenachtige weer van dit moment. Misschien dat ik vanmiddag ook nog even met het openbaar vervoer naar het Stadshart ga.

Komende week hoop ik met Esther, maatschappelijk werkster van de kliniek, een gesprekje te hebben over de situatie rondom mijn woning. Ik heb nog altijd geen duidelijkheid omtrent wat er tijdens de brand onbruikbaar is geraakt en wat niet. Al weken geleden heb ik ook zelf eens een mailtje gestuurd aan de woningbouwvereniging, en kreeg als reaktie dat ik nog van ze zou horen. Maar nu, weken later, heb ik nog steeds geen bericht van ze ontvangen.

Het valt op dat ik erg populair ben geworden hier op de open afdeling van De Amstelmere, vooral onder de vrouwen… Nou ja, dat is ook wel weer leuk, na alle toestanden van de laatste maanden. Dan mag er ook wel weer eens wat meezitten.

Morgen, zondagavond, ga ik bij mijn moeder thuis eten. Ik zie ernaar uit. Voor de rest zie ik wel wat ik verder vandaag ga doen…

Boudewijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: