Nog veel administratief werk te verrichten i.v.m. overlijden van mijn vader…..en overige bijzonderheden.

Maandag 28 februari 2011 >> Vanochtend de dagelijkse doordeweekse dagopening bijgewoond. Dat kan soms wel goed zijn, al blijf ik van mening dat een teveel aan therapie ook niet goed is, zeker niet in mijn geval. Er vallen nog zoveel dingen te regelen voor als ik straks weer in m’n woning wil gaan terugkeren, maar ook in verband met het overlijden van mijn vader. Vanmiddag was ik enkele uren bij mijn moeder op visite en er kwam iemand langs die al jarenlang voor mijn ouders de boekhouding doet. We dachten klaar te zijn met al het administratieve werk, maar er blijkt evengoed nog veel werk te doen te zijn op administratief gebied. Daarnaast was er vandaag ook geen gelegenheid meer om langs te gaan bij het gemeentehuis om mijn rijbewijs en identiteitskaart op te halen. Wel een beetje vreemd, want de loketten van de burgerlijke stand sluiten al om half vier in de middag. Vreemde  tijd. Ik hoop nu morgen even in de gelegenheid te zijn om dat alsnog te gaan doen. Vanavond al hoop ik dit even te melden aan de verpleging…

Verder was het wel een aardige dag, en het was in ieder geval droog buiten. Zodirekt het avondeten, ditmaal zonder Suzanne, want zij is per vandaag met ontslag. Ze was een goede gesprekspartner, maar we houden in ieder geval contact. Als het goed is is Mauries, sinds lange tijd opgenomen op de gesloten afdeling in Hoofddorp, ook met ontslag en is hij vandaag verhuisd naar een nieuw beschermd wonen projekt in Amsterdam. Als ik vanavond kans zie bel ik hem eventjes op om te vragen hoe het met hem gaat.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: