Leuke foto’s van mijn hond Debby, uitstapje stadshart, maar wel een mindere dag…

Vrijdag 4 maart 2011 >> Na de vrijdagse therapie-onderdelen ben ik met de auto naar mijn moeder gereden en hebben toen samen wat inkopen gedaan in het stadshart van Amstelveen. Was wel gezellig, maar toch wat minder goed gestemd vandaag. Het was even wat moeilijk voor me toen ik door een straat in het centrum van Amstelveen reed, wat bepaalde herinneringen weer deed herleven. Ik dacht toen, maar ook later toen ik er weer even bij stilstond, weer terug aan het rampzalig verlopen laatste kwartaal van 2009 en de mindere kanten van het bijzonder eenzame jaar 2010. Ik dacht even terug aan mijn hondje Daisy die zo plotseling tijdens mijn vorige opnameperiode op de gesloten afdeling in Hoofddorp kwam te overlijden op 30-10-2009, maar natuurlijk ook aan Peggy, haar lijdensweg, het bijzondere contact met haar en het dramatische gebeuren van oudejaarsdag 2009. Natuurlijk zijn er nog met een zekere regelmaat momenten dat ik het contact met haar nog altijd heel erg mis, en zo vreselijk jammer natuurlijk dat het allemaal heel anders is gelopen dan was voorzien. Wat ik zou doen als het mogelijk zou zijn als ze op een zekere dag weer voor m’n deur zou staan bijvoorbeeld, is simpel. Ze zou meer dan van harte welkom zijn…… Ook moest ik weer eventjes terugdenken aan het overlijden van goede vriend John, vorig jaar april. ..

Ik heb bij mijn moeder wel nog een aantal foto’s kunnen maken van mijn hond Debby, en ze zijn prima gelukt. Hieronder heb ik er een aantal afgebeeld.

Het is buitengewoon stil op de open afdeling. Te stil eigenlijk. Mindere dag, dat zeker…

Boudewijn

IMG_0112IMG_0114IMG_0117IMG_0118IMG_0121IMG_0123

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: