Betere dag dan gisteren, bezig met muziekwebsite en overig nieuws…

Zaterdag 5 maart 2011 >> Vanmiddag ben ik even langs de Hema geweest om foto’s te laten afdrukken, o.a. van mijn hond Debby, en vrijwel alle foto’s waren gelukt. Zeer rustig op de afdeling, maar ben wel druk in de weer geweest om wat correcties aan te brengen op mijn muziekwebsite. Deze draait niet helemaal goed zoals hij nu op het web te zien valt. Misschien vanavond, maar anders zeer binnenkort, hoop ik een update te plaatsen van deze muzieksite, met een aantal uitbreidingen kwa muziek-aanbod. De site is te zien en te beluisteren op http://cbdekat.magix.net/public .

Het ging vandaag allemaal wel weer wat beter dan gisteren gelukkig. Morgenavond eet ik bij mijn moeder, net als vorige week zondagavond.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: