Bezig met muziekwebsite, etentje bij mijn moeder en overig nieuws…

Zondag 6 maart 2011 >> Gisterenavond ben ik druk in de weer geweest om mijn nieuwe website met muziek te updaten. Ik heb een aantal mooie nummers muziek aan de website toegevoegd, o.a. van Ilse de Lange, Maria Mena en Fleetwood Mac. De uploadprocedure, om het ontwerp te plaatsen op het websiteadres http://cbdekat.magix.net/public is echter niet gelukt. Het is inmiddels een upload geworden van ongeveer 230 mb., en er gaat enige tijd overheen alvorens de site in zijn geheel is geplaatst op het web. Ik neem de laptop vanmiddag even mee naar mijn moeder. Misschien heb ik daar meer signaalsterkte op de dongel, en anders kan ik het nog proberen via de bekabelde internetaansluiting van mijn vader.

Vanavond ga ik, net als de afgelopen twee zondagen, weer eten bij mijn moeder thuis. Ik vertrek vanmiddag rond drie uur en verwacht zo rond negen uur vanavond weer terug te zijn in de kliniek. Misschien volgend weekeinde een nachtje verlof bij mijn moeder thuis. Komende week hopelijk eindelijk gelegenheid voor een gesprek met de maatschappelijk werkster hier. Misschien kan zij nog wat voor mij betekenen voor wat betreft alle toestanden rondom mijn woning.

Vandaag wel redelijk goed gestemd gelukkig. Uitzonderlijk stil hier op de kliniek. Veel mensen zijn er niet, met verlof, of gewoon een dagje weg… Vrijdag 18 maart aanstaande ben ik jarig. Zo te zien wordt het dit jaar de eerste keer dat ik mijn verjaardag hier in een kliniek ga vieren. Op 21 maart aanstaande ben ik in totaal (gesloten + open afdeling) drie maanden opgenomen, net zo lang als tijdens mijn eerste opname in 1997. Ik denk echter wel dat dit eerdere record gebroken gaat worden, al ben ik officieel al enige tijd geleden door de psychiater hersteld verklaard…… Volgens de Chinese astrologie val ik onder het teken Konijn, en er staat geschreven dat mensen geboren onder dat teken dit jaar 2011 een topjaar zouden gaan beleven. Ik kan me daar echter momenteel nog maar weinig bij voorstellen; hooguit een mogelijke bescheiden doorbraak op het gebied van het aantal sociale contacten…. Maar, we zullen zien….. Ik ben ook bezig om in Word een uitgebreid levensverhaal te schrijven.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: