Klacht ingediend bij verpleegpost wegens verbaal-agressieve sexistische uitlatingen medepatient….

Maandag 7 maart 2011 >> Daarnet liepen de spanningen wel heel erg op toen een medepatient in de huiskamer en in het bijzijn van anderen op een buitengewoon agressieve manier nogal sexistische uitlatingen deed, gericht aan mij. Dat roept nogal wat onrust, maar ook emoties in me op en ben ermee naar de leiding gestapt op de afdeling. Ik zit nu even op mijn kamer en er wordt nu wat aan gedaan. Ik hoop op een goede afloop, al ben ik wel erg onrustig en emotioneel beladen. Het is niet leuk om ook hier op de afdeling door een keiharde persoon zwart te worden gemaakt ten opzichte van anderen. Ik heb juist een leuk contact opgebouwd met een aantal mensen hier op de afdeling, en het zou jammer zijn als dit incident daar afbreuk aan zou doen. Bah, ik haat dit soort van situaties…… De slechtste dag sinds het begin van mijn opname……

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: