Vrij goede dag, nieuwe autoradio, kennismaking nieuwe bewoners open afdeling, en meer nieuws…

Zaterdag 11 maart 2011 >> Vandaag een week voor mijn verjaardag en het was een vrij gunstige dag. Wel werd mijn dagschema nogal overhoop gegooid door een vrij plotselinge mededeling dat ik vanmiddag om twee uur een gesprek zou hebben met mijn psychiater hier. Dat gesprek kwam er ook inderdaad, maar een half uur later. Een goed gesprek, maar niet veel nieuwe bijzonderheden. Rond drie uur kon ik eindelijk vertrekken, op weg naar mijn moeder. Na een kort bezoekje bij mijn moeder thuis zijn we toen vertrokken naar de nieuwe Citroen dealer in Amstelveen en heb daar een nieuwe autoradio gekocht. Vrij voordelig en goed van kwaliteit. De radio werd ook voor me ingebouwd, zonder meerkosten. Daarna via een kort bezoekje aan de supermarkt mijn moeder weer thuisgebracht en zelf korte tijd later weer teruggekeerd in de kliniek. Ik heb kennisgemaakt met twee nieuwe clienten hier en met eentje van hun een vrij langdurig en interessant gesprek gehad over een gemeenschappelijke eigenschap, genaamd hooggevoeligheid.

Vanavond even een douche genomen, en ik zit nu even in de huiskamer met een klein groepje mensen.

Groeten van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: