Beoogde aanpassingen aan websites, mooie lentedag, stilte op open afdeling…

Zaterdag 12 maart 2011 >> Vanmiddag ben ik even bij de HEMA de bestelde foto’ s gaan ophalen, waaronder ook een aantal hele mooie vergrotingen op 20×30 cm. van mijn hond Debby. Ik had deze bestellingen afgelopen zondag gemaakt. De foto’s zijn prima gelukt en zijn haarscherp. Ik had ze gemaakt met het oude digitale fototoestel van mijn vader met 4 megapixels. Op de  terugweg heb ik nog een aantal foto’s langsgebracht bij mijn moeder.

Vandaag bijzonder stil op de open afdeling, heel weinig mensen, maar wel mooi weer buiten met lenteachtige temperaturen. Morgenavond eet ik weer bij mijn moeder thuis…

Gezien het feit dat de woonkamer van mijn woning, volgens de laatste berichten, totaal is afgebrand, zijn dus ook de backups van mijn diverse websites verloren gegaan naar alle waarschijnlijkheid. Ik ben zo nu en dan bezig met het maken van nieuwe ontwerpen van bestaande websites. Daarbij wil ik wel een aantal wijzigingen aanbrengen in de bestaande websites, de website van Peggy en mij en de site over bewustzijn. Deze sites zullen er in de toekomst hoogstwaarschijnlijk dus ietsje anders gaan uitzien dan tot nog toe gebruikelijk.

De muziekwebsite op http://cbdekat.magix.net/public heb ik in zijn geheel nieuw gemaakt op mijn laptopcomputer, hier op de afdeling, maar ook deze site is nog niet compleet. Ik hoop morgen, of anders in de loop van de komende week een nieuwe upgrade van deze mooie site op het web te gaan plaatsen, met o.a. de nieuwste cd van Katie Melua, getiteld “The House”.

Wat ik vanavond na de avondmaaltijd ga doen weet ik momenteel nog niet. Misschien nog wat aan mijn handgeschreven correspondentie doen, ik zie het wel.

Groetjes van Boudewijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: