Tweede schokkende overlijdensbericht sinds aanvang opname: Mauries overleden…

Dinsdag 15 maart 2011 >> Vanochtend, al wandelende naar de kantine van De Amstelmere, bereikte me van een andere ggz client, het uitermate schokkende en bedroevende bericht dat een van m’n beste vrienden, Mauries (26) is overleden, volgens berichten als gevolg van een hartstilstand. Echter, diegene die me dat schokkende nieuws vertelde en ikzelf vragen ons toch af, of zijn overlijden niet het gevolg zou kunnen zijn van een nieuwe suicidepoging. Hij had zichzelf al eerder proberen te vergiftigen.

Dit bericht is bijzonder pijnlijk; immers Mauries en ik hadden in de loop der tijd al een hele goede vriendschappelijke band met elkaar opgebouwd en al wederzijdse plannen gemaakt om, na mijn ontslag van deze opnameperiode,elkaar regelmatig te bezoeken en uitstapjes te gaan ondernemen.

Ik heb begrepen dat de begrafenisplechtigheid van Mauries in besloten familiekring zal plaatsvinden. Wat een naar bericht nu weer. Afschuwelijk!

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: