Rustige, maar goede verjaardag, rustig op open afdeling…

Zaterdag 19 maart 2011 >> Gisterenavond heb ik in de kliniek mijn verjaardag gevierd, en vandaag een klein vervolg erop. Ik had namelijk drie vlaaien besteld, maar deze kwamen gisteren bij lange na niet op. Vanmiddag een vervolg erop… Mijn moeder kwam gisterenmiddag ook nog even langs op de open afdeling.

Vanmiddag ben ik even weg geweest met de auto en heb ook een bezoekje aan mijn moeder gebracht. Morgenavond ga ik weer bij haar eten, en dat wordt waarschijnlijk eten van de Chinees. Ik zie ernaar uit.

Gisteren heb ik nog een erg leuk verjaardagsmailtje ontvangen van iemand die sinds enkele dagen met ontslag is gegaan en nu weer thuis is. Misschien dat ik haar vanavond of anders morgen even terugschrijf…

Verder eigenlijk niet zoveel bijzonders te melden. Wel prachtig weer vanmiddag. Mijn gemoedstoestand is wel verbeterd sinds de  vorige weblog.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: