Leuke viering van mijn verjaardag bij mijn moeder,forse stemmingsterugval gedurende de avonduren…

Zondag 20 maart 2011 >> Deze zondagavond heb ik samen met mijn moeder mijn verjaardag gevierd. Ik was er rond vier uur afgelopen middag en heb toen voor mijn moeder nog wat administratieve dingen op de computer gedaan. Morgenmiddag ga ik weer opnieuw langs mijn moeder, om samen bij een filiaal hier in Amstelveen van Yarden, de uitvaartondernemer, wat bedank-kaartjes te regelen voor die mensen die, in welke vorm dan ook, hun medeleven hebben betuigd in verband met het overlijden van mijn vader van 9 februari jl. Mijn moeder wil dat op korte termijn geregeld zien, en daarom is het ook belangrijk dat ik er even bij ben en zonodig vrijstelling kan krijgen van het laatste therapie-onderdeel van de maandagmiddag. Dit in verband met de openingstijden van het kantoor van Yarden hier in Amstelveen.

Zo rond kwart over vijf vanmiddag zijn m’n moeder en ik langs het Chinese restaurant in het winkelcentrum Kostverlorenhof gegaan en hebben daar een overheerlijke Chinese maaltijd besteld voor twee personen. Het was een heerlijke maaltijd. Na afloop hebben we nog even wat bijgepraat en ben ik even met de hond Debby buiten gaan wandelen. Er gingen tussendoor wel heel veel gedachten door mijn hoofd, en zo ook wat emoties aangaande de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Ik ben in ongeveer een jaartje tijd maar liefst vier zeer dierbare mensen kwijtgeraakt die zijn overleden; achtereenvolgens Peggy, goede vriend John, begin februari jl. mijn vader en ongeveer een week geleden hoorde ik van het overlijden van een van mijn allerbeste vrienden uit mijn opnameperiodes bij de GGZ, Mauries. Neem daarnaast nog eens het hele gebeuren rondom de mysterieuze brand in mijn huis van december jl., wat mijn sociale leven in centraal wonen verband, op een enkele uitzondering na, aangezien ik het etiket psychiatrisch patient op mijn rug meedraag, nou ook niet bepaald goed heeft gedaan. Ik ben gelukkig desondanks tot nog toe vrij stabiel gelukkig, wat niet wegneemt dat bovenstaande gedachten zo nu en dan geregeld door m’n hoofd heen dwarrelen… En dat vreet dan even behoorlijk aan je gedurende dergelijke periodes.

Toen ik vanavond weer was teruggekeerd op de open afdeling probeerde ik wat afleiding te zoeken, o.a. door het verder werken aan mijn nieuwe website “audio- video en info-website van Boudewijn” op http://cbdekat.magix.net/public . Dat ging in eerste instantie vrij redelijk, maar toch voelde ik me deze avond over het algemeen vrij gespannen. En als je zo gespannen bent dan loopt zo’n avond ook niet echt lekker. Ik hoorde van meerdere mensen dat ze vandaag een mindere dag hebben gehad. Morgen hopelijk beter, maar er is gelukkig wel de mogelijkheid om hier morgenochtend, tijdens de dagopening, over te praten met elkaar… Het viel ook op dat de meeste mensen vanavond wel bijzonder vroeg gingen slapen. Ikzelf ga dit daarstraks ook proberen… Desnoods met hulp van muziek, om toch te proberen wat meer ontspannen te raken…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: