Stemming verbeterd na onrustige nacht…

Maandag 21 maart 2011 >> De afgelopen nacht was, net als gisterenavond, ook een tamelijk onrustige periode. Wel geslapen, maar korter dan normaal. Middenin de nacht een zware nachtmerrie gehad, wat ik toch zie als iets positiefs, althans in zoverre dat het kan helpen om dingen uit het verleden gemakkelijker te verwerken. Vier overleden zeer dierbare personen in een jaartje tijd, dat hakt er aardig in, en daar had ook deze nachtmerrie mee te maken. De sfeer op de afdeling was vandaag beter dan gisteren en ben tussendoor ook nog even naar mijn moeder geweest om samen bij de uitvaartondernemer bedank-kaartjes te bestellen voor hen die, in welke vorm dan ook, hun medeleven hebben betuigd met betrekking tot het overlijden van mijn vader, vorige maand. De kaartjes zijn in ongeveer een week klaar en we gaan ze dan ophalen.

Vanavond ga ik toch bijtijds slapen, want ik ben wel erg moe na afgelopen nacht. Maar ik voelde me wel weer beter dan gisteren gelukkig. Ik probeer me ook af te sluiten voor de enorm krachtige negatieve energie-uitstraling van de persoon die nogal agressief op een aantal mensen, en zo ook op mij, kan reageren. Deze energie is voor mij op vele meters afstand duidelijk voelbaar, maar ik wil toch proberen om me beter daarvoor af te sluiten.

Het lijkt me erg leuk om morgen ook wat aan achterstallige correspondentie af te handelen en misschien zelfs kan ik een upgrade plaatsen op een van mijn websites. Maar hierover meer als het zover is….. Het is nu bijna half tien en ik ga zo rusten….

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: