Grappige verjaardagskaart, redelijke dag kwa stemming…

Dinsdag 22 maart 2011 >> Vandaag was best wel een redelijke dag. Prachtig lenteweer en tussen de therapie door ben ik nog even naar het winkelcentrum in Kostverlorenhof gereden om een pakketje op te halen wat eerder tevergeefs op mijn thuisadres was bezorgd. Daarna even langs de Rembrandtweg in het stadshart gegaan om wat folders op te halen bij computerwinkels. Daar heb ik ook wat informatie opgevraagd over een nieuw desktop computersysteem. Een computer op maat blijkt in mijn geval zelfs voordeliger te zijn dan een kant en klaar computersysteem. Het lijkt me niet minder dan logisch om mettertijd te kiezen voor een systeem wat, technisch gezien en kwa mogelijkheden, gelijkwaardig is aan de computer die door de brand onbruikbaar is geworden. Ik zou er zelfs nog ietsje op vooruit gaan wat dit betreft, want in de nog vrij nieuwe  verloren gegane HP  computer in de woonkamer zat een core i5 650 processor, en als ik nu straks een nieuw systeem zou laten maken dan komt er een core i7 2600 processor in te zitten, net een slag beter dan de i5. En een vergelijkbare 23 inch tft led monitor kost op het ogenblik niet meer dan 149 euro. Al met al ben ik daar, naar verhouding, niet meer dan ongeveer 950 euro voor kwijt; dat is ongeveer 400 euro voordeliger dan het oude systeem uit februari 2007 waar destijds nog Windows Vista op draaide. In principe overweeg ik wel om de eerstkomende jaren nog gebruik te blijven maken van het besturingsprogramma Windows 7, omdat ik dat tot op heden veruit de beste Windows versie vind die Microsoft ooit op de markt heeft gebracht…

Vanavond een heerlijke avondmaaltijd met gebakken aardappelen op de afdeling gegeten. Was lekker, maar kwa hoeveelheid ietwat aan de magere kant. Er heerst griep op de afdeling, maar ben zelf tot nog toe niet grieperig gelukkig. Wel wat verlate verjaardagspost ontvangen van Daniela, iemand die ik jaren geleden heb leren kennen op een speciale therapiegroep, ergens halverwege de jaren ‘90. Haar verjaardagskaart was wel erg gewaagd, maar tegelijkertijd ook wel erg lachwekkend. Zie hieronder. Wat vind je ervan?

IMG

Morgen is het alweer woensdag, en het is nog steeds prachtig lenteweer buiten…… In de pauzes tussen de therapie-onderdelen zit ik geregeld achter het gebouw, te genieten van de vroege lentezon. Er staat weinig wind, dus dat is best uit te houden.

Ik ga zodirekt nog even wat achterstallige emailcorrespondentie bijwerken. Ik ben blij dat ik tot nog toe een aantal contacten heb overgehouden aan mijn verblijf hier op de open afdeling. Op eentje na zijn ze allemaal met ontslag inmiddels…

Mijn stemming was vandaag vrij goed te noemen, al was ik vooral vanochtend nogal moe. Tijd om te rusten was er eigenlijk nauwelijks; voor m’n gevoel net iets teveel therapie eigenlijk.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: