Bijzonder stille avond, bedankkaartjes opgehaald m.b.t. uitvaart van mijn vader, overige bezigheden en weekendplannen…

Vrijdag 25 maart 2011 >> Het is hier vanavond op de open afdeling wel een bijzonder stille avond. Heel veel mensen zijn er niet, met verlof of een avondje weg. Afgelopen middag ben ik even met mijn moeder naar de uitvaartondernemer geweest om de bedankkaartjes op te halen n.a.v. de belangstelling van vele mensen op de crematieplechtigheid van mijn vader, 17 februari jongstleden. Mijn moeder is de afgelopen dagen druk bezig geweest met het schrijven van de enveloppen, en heb er zelf ook eentje geschreven om aan de ouders van Peggy op te sturen. Van hun ontving ik na het overlijden van mijn vader een aardig berichtje per sms, en ze hadden me in december jongstleden ook nog een alleraardigste kerstkaart toegestuurd.

Vanavond heb ik veel werkzaamheden aan de computer gedaan en een kort telefoongesprek gevoerd met mijn goede vriend Rob. Hij komt a.s. zondagmiddag even hier langs op de open afdeling, zo tussen twee en vier uur in de middag. Daarna ga ik, zoals de laatste paar weken gebruikelijk, weer bij mijn moeder eten.

Morgen wil ik even een dag voor mezelf hebben en ga ook een mailtje schrijven aan iemand die hier was opgenomen en kort geleden met ontslag is gegaan. Met haar heb ik een goede band opgebouwd en dat is erg fijn… Ze schreef me dat ze het contact heel bijzonder vond, en dat is ook geheel wederzijds… Onze band is een zielsverwante band, en zo ervaar ik dat zelf ook…

Ik weet niet of het er dit weekend nog van komt, maar ik hoop ook nog wat verder te kunnen gaan met mijn verhaal naar aanleiding van de brand die op de website komt te staan met ook veel muziek erop waar ik herinneringen aan heb.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: