Heerlijke lentedag, bezoekje aan mijn moeder, over de brand van 19 dec…

Zondag 27 maart 2011 >> Vandaag is het heerlijk genieten van het mooie voorjaarsweer op het pleintje aan de achterzijde van De Amstelmere. Vanmiddag ga ik weer bij mijn moeder langs, waar ik ‘s avonds blijf eten. Afgelopen nacht is de zomertijd ingegaan, dus alle klokken een uur vooruit gezet… Rob belde gisterenavond nog op, om te vertellen dat hij door prive-omstandigheden morgen komt in plaats van vanmiddag.

Verder weinig nieuws te melden. Mijn stemming vandaag is vrij goed te noemen. Ik hoop komende week weer een gesprekje met mijn maatschappelijk werkster te hebben en wellicht ook met de psychiater, in verband met een mogelijk bezoekje aan mijn woning, samen met iemand van de verpleging. Dit laatste is misschien wel verstandig, omdat ik natuurlijk niet weet hoe ik het huis aantref en hoe mijn reaktie daarop zal zijn.

Ik houd je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Gisterenavond vond ik op het internet veel informatie, o.a. op een forumpagina van de brandweer, over de brand van december in mijn woning. Best wel confronterend, en ik hoop dat alle misverstanden omtrent deze gebeurtenis in het komende gesprek met de woningbouw, centraal wonen en mijn spv’er van de GGZ, uit de weg zullen worden geruimd. Hieronder een aantal foto’s betreffende de brand in mijn woning.

IMG_0003IMG_0015IMG_0031IMG_0045IMG_0050IMG_0055IMG_0064IMG_0076IMG_0084IMG_0086IMG_0104

Link naar een forumsite van de brandweer, aangaande de brand van 19-12-2010:

http://www.hetbrandweerforum.nl/index.php?topic=34357.msg492068#msg492068

 

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: