Hoop op betere toekomst, nieuwe mensen op afdeling, overig nieuws…

Woensdag 30 maart 2011 >> De afgelopen periode was, mede in verband met het plotselinge overlijden van Mauries, wederom in een aantal opzichten geen goede periode, wat met name tot uitdrukking kwam door een aantal ietwat onrustige nachten. Dit laatste lijkt echter te verbeteren, wat niet wegneemt dat ik, terugkijkend op de afgelopen 12 maanden, toch tot de conclusie ben gekomen dat het leven voor mij persoonlijk behoorlijk bol heeft gestaan van pijnlijke situaties en levenservaringen, met het verstrijken der jaren in diepgang toenemend. In het bijzonder het jaar 2010 was voor mij persoonlijk een historisch dieptepunt, al reist in mij wel de gedachte dat het niet veel slechter kan gaan in de toekomst, en dat het zo langzamerhand alleen maar beter kan gaan worden in de toekomst. Er zijn ook  wel degelijk positieve elementen die dit vertrouwen in de toekomst langzamerhand iets doen toenemen gelukkig.

De afgelopen dagen zijn er weer twee nieuwe clienten opgenomen op de open afdeling, een vrouw van rond de 50 en een man van 58 jaar. Ik ken ze natuurlijk nog niet zo goed, maar ze zijn over het algemeen wel aardig tot nog toe. Alleen de vrouw van rond de 50 lijkt me zo op het eerste gezicht in een aantal opzichten behoorlijk verward, maar zij geeft tegelijkertijd wel aan dat ze zich hier prettig voelt in deze omgeving.

Vorige week is mij een gesprek beloofd met de maatschappelijk werkster en mogelijk ook met de psychiater. Dit in verband met eventuele nieuwe ontwikkelingen aangaande mijn woning. Tot nog toe weinig bijzonderheden gehoord, maar de week is natuurlijk nog niet om. Mijn huidige psychiater is hier, zo begrijp ik, deze week voor het laatst. Door wie zij wordt opgevolgd is me helaas nog niet bekend. Ik hoop wel dat het iemand zal zijn waarmee ik goed overweg kan.

Vanavond hoop ik wat verder te kunnen werken aan een van mijn websites op http://cbdekat.magix.net/public , waarvan ik overweeg om deze een andere naam te geven. Het wordt in ieder geval een algemene persoonlijke site, althans dat ligt in mijn bedoeling. De andere sites zijn immers thema-gericht, en het leek me, met het verdwijnen van de Windows Live website, wel een aardig idee om er mijn algemene website van te gaan maken.

Ik hoorde  van een medepatient dat het komend weekeinde prachtig en warm lenteweer zou gaan worden, maar ik denk dan altijd: “ Eerst zien en dan geloven” …… Misschien een gelegenheid om er een dagje op uit te trekken?

Voorlopig laat ik het weer even hierbij…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: