Bezoekje aan mijn moeder, onvrede over situatie omtrent terugkeer CWA ook groot bij overige bekenden…..

Maandag 4 april 2011 >> Gisteren ben ik, zoals bijna iedere zondag, op bezoekg geweest bij mjin moeder. We hebben ’s avonds samen frietjes met kroketten gegeten en uitgebreid gesproken over de gespannen situatie aangaande mijn mogelijke terugkeer in mijn oude woning en binnen de woongroep Centraal Wonen. Ook mijn moeder heeft het niet gemakkelijk met de ontstane situatie en wij vragen ons ook af of er ook de afgelopen maanden sprake is geweest van emailverkeer tussen bewoners onderling aangaande de diverse roddels die de ronde doen, waaronder de valse beschuldiging als zou ik zelf de brand van 19 december vorig jaar hebben veroorzaakt. Indirekt wordt daar namelijk wel op aangestuurd.

Maar ook onder het verplegend personeel, mijn psychiater en medepatienten op de open afdeling een en al ergernis aangaande de gespannen situatie aangaande mijn mogelijke terugkeer in m’n oude woning. Iedereen hier is even betrokken bij deze situatie. Er moet wel over worden gesproken, en ik verwacht morgenavond dan ook een gesprekje met D. van de verpleging en wil ook een gesprek aanvragen, zodirekt tijdens de dagopening van 10 uur, met mijn psychiater hier op de afdeling.

Iedereen die ik erover heb gesproken denkt en verwacht dat er ooit als het ware gerechtigheid zal plaatsvinden onder de bewoners, als ze, net als iedereen op aarde, tot een hogere staat van bewustzijn zijn gekomen, einde 2012 of erna. Dan zal er heus nog weleens worden teruggedacht aan deze situatie die is ontstaan. Toch vragen mijn moeder ern ik zich af, gesteld dat deze brand nu bij iemand anders, die niet belast is met het etiket psychiatrisch patient, had plaatsgevonden, of er dan ook zoveel ophef over zou worden gemaakt zoals in mijn geval. Toch zou ik de medebewoners, als ze dit lezen, eigenlijk nog iets willen vragen. Jullie verkeren blijkbaar nog altijd in de veronderstelling dat ikzelf verantwoordelijk zou zijn voor het ontstaan van deze brand. Maar, kunnen jullie dat bewijzen? Anders gezegd, hebben jullie dan gezien dat ik de brand zelf heb aangestoken??

Toch probeer ik maar weer wat afleiding te zoeken, maar e.e.a. speelt desondanks wel degelijk op de achtergrond mee……, en ben er niet blij mee!!

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: