Geen vergoeding mobiele telefoon via toestelverzekering…

Maandag 4 april 2011 >> Vanmiddag heb ik helaas een minder prettig berichtje gehad, namelijk dat ik geen vergoeding krijg voor het mobiele telefoontoestel wat tijdens de brand verloren is gegaan. Ik had het toestel destijds voorzien van een toestelverzekering. Het blijkt dat ik binnen 7 dagen na de brand in dit geval, een schademelding had moeten indienen om  voor vergoeding in aanmerking te komen, maar toen zat ik vast op de gesloten afdeling in Hoofddorp. Vervelende tegenvaller……

Ik betaal nu echter  wel abonnementskosten. De enigste optie is een simlockvrij toestel te kopen wat kwa mogelijkheden een beetje in de buurt komt van de vorige. Dat is mogelijk, alleen de kosten…..voor wat betreft een vergelijkbaar toestel, maximaal 500 euro!! Ik denk dat ik deze kosten ga verhalen op de inboedelverzekering….

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: