Aanpassing eerdere weblog, onrustwekkende client open afdeling is weg, hoop op betere toekomst…

Woensdag 6 april 2011 >> Alvorens te gaan slapen nog heel eventjes gelegenheid tot het schrijven in mijn weblog. Ik heb eerder vanavond een wijziging aangebracht in een eerder Dageschreven weblog van 26 maart jongstleden, of eigenlijk meer een wijziging in combinatie met een kleine toevoeging. In ieder geval voel ik me wel wat rustiger nu David gisterenavond had aangegeven om aanwezig te zijn bij het gesprek van 13 april aanstaande. Ik hoop dat er voldoende steun zal komen voor mijn standpunten en wensen. Persoonlijk zie ik het momenteel niet erg zitten om in zo’n gespannen situatie aldaar terug te keren in mijn oude woning. Met de woning op zich is niks mis, maar belangrijk is ook zeker de omgeving, de direkte leefomgeving buiten de woning…….

Vandaag is de agressieve persoon, waarover ik al eens eerder had geschreven op mijn weblog, vertrokken naar een andere instelling. Ja, dat is goed nieuws voor een aantal mensen hier op de afdeling, en zo ook voor mijzelf. Dat komt ook de hele sfeer in het gebouw ten goede… Een grote opluchting voor velen denk ik.

Wat mij ook opvalt is een toenemend vertrouwen van mijzelf aangaande de toekomst. En dat kan zeker geen kwaad na alle pijn van jarenlang. Ik voel al langere tijd veel positieve energie om mij heen hangen, maar het grappige is juist dat deze positieve energie alleen maar sterker is  geworden in korte tijd. Het voelt in ieder geval heel goed, harmonieus, maar heb er nog geen verklaring voor kunnen vinden.

Jammer genoeg is er vanavond weinig tijd meer over om nog meer dingen te gaan ondernemen en ga zodirekt toch wat slapen. Morgen, na het dagprogramma weer tijd voor computerbezigheden denk ik. De mensen die ik tijdens mijn opnameperiode heb leren kennen heb ik volgens mij niet zomaar leren kennen. Toeval bestaat niet in het leven, want daar geloof ik allang niet meer in. Maar, een volgende keer meer hierover.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: