Wederom bezorgdheid verpleegpost omtrent opstelling CWA, nieuwe update website, nieuwe tweede mobiele telefoon met huidige abonnement.

Woensdag 6 april 2011 >> Gisterenavond even een kort gesprekje gehad met D. van de verpleging aangaande het tweede emailberichtje wat ik onlangs van iemand uit CWA heb ontvangen. Ik voel toch haarscherp een nogal gespannen situatie aan rondom mijn mogelijke terugkeer in mijn woning binnen CWA verband, en een lastig en veeleisend gesprek met de woningbouw en CWA, volgende week woensdag 13 april a.s. D. zal er dan waarschijnlijk bij komen zitten. 

Ik heb een kleine wijziging en toevoeging aangebracht in de website audio- video- en info-website op http://cbdekat.magix.net/public. Onder het tabblad teksten>GGZ>opname 2011 was het voorheen zo dat, bij het opvragen van deze pagina met het verslag van de brand,  automatisch een muzieknummer werd opgestart, wat bij sommige gebruikers voor problemen zorgde. Ik heb dit veranderd. Het muzieknummer ter illustratie van de geschreven tekst start nu niet meer automatisch op bij het raadplegen van de genoemde pagina, maar is schakelbaar gemaakt, met een button aan de bovenkant van de pagina. Verder heb ik de afbeelding van de hoofdtelefoon op de startpagina verwijderd en vervangen door een recent gemaakte foto van mijzelf. Daarnaast nog een aantal foto’s toegevoegd van Debby en mijzelf…

Door de brand in mijn woning is ook mijn mobiele telefoon waarop abonnement berustte, verloren gegaan. Toch wel zonde, immers ik heb al die maanden wel abonnement betaald maar geen gebruik ervan kunnen maken. Bij de Belcompany in het stadshart vond ik voor een redelijke prijs een HTC toestel met vergelijkbare mogelijkheden als het Vodafone 360 toestel, en zelfs nog een stuk gebruikersvriendelijker! Ik ben nu dus ook weer bereikbaar op het abonnementsnummer 06-215.709.54 , al heb ik wel nog even tijd nodig om eraan te wennen en om ermee goed te leren omgaan. Het is overigens wel zo dat ik daarnaast ook gewoon op het oude prepaid nummer wat bekend is bij jullie, bereikbaar blijf. Ik heb nu dus meestal twee mobieltjes op zak…. De kosten van het nieuwe toestel (E. 169,00) kan ik declareren bij de inboedelverzekering…..

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: