Vandaag vrij rustige dag, wennen aan nieuwe mobiele telefoon, komend weekeinde voorbespreking met David i.v.m. gesprek woningbouw/cwa…

Donderdag 7 april 2011 >> Over het algemeen was het vandaag een vrij rustige dag op de afdeling, alleen in de avonduren wel beduidend drukker, ook met bezoekers. Komend weekeinde heb ik nog een gesprekje met iemand van de verpleging in verband met de belastende toestanden rondom mijn terugkeer in mijn woning…

Het is nog duidelijk even wennen aan mijn nieuwe mobiele telefoon. Ik was bezig met het schrijven van een lang sms berichtje, toen de telefoon ineens het half afgeronde bericht ging verzenden, en bovendien als MMS bericht. Later met behulp van het oude toestel  dit bericht alsnog verzonden.

Morgen lijkt het een eveneens vrij stille dag te gaan worden. Maar genoeg te doen gelukkig. Misschien een leuk idee om een goede oude bekende vriendin eens te bellen. Ik ben nog altijd erg blij met het contact met haar.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: