Gesprek met D.(verplk.) over gesprek woningbouw a.s. woensdag, etentje bij mijn moeder, spontaan vriendschapsverzoek via Facebook, onrustige nachten en overig nieuws…

Zondag 10 april 2011 >> Vanavond rond half tien heb ik nog een tweede gesprekje gehad met D. van de verpleegpost op de open afdeling. In grote lijnen dezelfde resultaten als tijdens het gesprek van gisteren, namelijk het advies om elders een hele nieuwe start te gaan maken. D. zou a.s. dinsdag, als hij weer dienst heeft, nakijken op welke locatie dat gesprek precies zal gaan plaatsvinden. In de agenda van de verpleegpost staat aangegeven dat het gesprek op de locatie van de woningbouwvereniging zou plaatsvinden. Dit wordt nog nader nagevraagd, eventueel via mijn spv’er. Behoorlijk spannende tijden momenteel, wat zich bij mij uit in het feit dat er vooral ‘s nachts sprake is van enige onrustgevoelens, wat zich uit in het bijna iedere nacht een keer wakker worden. Daarna kan ik weliswaar meestal weer de slaap hervatten. Er spoken dan niet zozeer negatieve dingen door mijn hoofd, maar onbewust houdt dit natuurlijk ongetwijfeld verband met de situatie momenteel aangaande mijn toekomstige woonplek…. Ik maak me er niet al te druk om, en wil liever geen slaapmedicatie gaan gebruiken, al was het alleen al vanwege het  feit dat ik ooit maandenlang heb geworsteld met een ware slaappillen-verslaving……

Afgelopen avond heb ik weer bij mijn moeder thuis gegeten, die het ook niet echt gemakkelijk heeft in deze situatie. Het eten was in ieder geval erg lekker. Nog een aardig telefoongesprekje gehad met S., die ik over niet al te lange tijd een keertje hoop te gaan opzoeken.

Toen ik vanavond mijn emailbox bekeek op mijn laptop was er een berichtje binnengekomen van een goede bekende, A.. Ze had me een uitnodiging gestuurd om vrienden op Facebook te worden. Ik ben op deze uitnodiging positief ingegaan en heb dit verzoek bevestigd. Het is een bekende uit de woongroep, iemand met wie ik het voorheen altijd goed kon vinden. Het is een van de weinige uitzonderingen voor wat betreft de heersende opvattingen omtrent mij vanuit de woongroep…

Op de computer van mijn overleden vader heb ik, behalve servicepack 1 voor windows 7, ook de nieuwe internet explorer, versie 9 geinstalleerd en uitgetest. Prima en snelle browser, en ook veel meer ruimte voor het beeld. Niks mis mee.

Boudewijn.

Comments

 1. liesbeth says:

  Hoi Boudewijn,
  Ik wens je sterkte bij het gesprek met CW.
  Onthoud goed, de sleutelwoorden zijn:
  DURF TE VERTROUWEN dat de dingen zó zullen gaan als goed voor je is!!!!!
  Liesbeth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: