Vrij gespannen toestand vanwege gesprek vanmiddag…

Woensdag 13 april 2011 >> Afgelopen nacht niet al te best geslapen helaas. Ik ben nog steeds vrij gespannen rondom het komende gesprek vanmiddag met centraal wonen, de woningbouw en mijn spv’ er. Ik hoop dat mijn psychiater er ook bij komt zitten vanmiddag. Het gesprek vindt vermoedelijk plaats in een van de gemeenschappelijke ruimtes van het centraal wonen complex. Het idee om terug te keren in de oude woonsituatie is iets wat vooralsnog heel veel spanningen oproept. Het huis draagt een sterk negatief verleden en het voelt niet goed om straks weer steeds terug te keren in een huis wat in brand heeft gestaan. Ik hoop dat de woningbouw wil meewerken (en de ggz misschien ook) aan het zoeken van vervangende woonruimte.

Ik hoop dat het gesprek goed zal verlopen, zonder al te veel problemen.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: