Ontspanning zoeken buiten de kliniek, morgen verjaardag moeder…..

Donderdag 21 april 2011 >> Vandaag heb ik dan eindelijk, zonder veel problemen, de kliniek kunnen verlaten voor ontspannende aktiviteiten te kunnen ondernemen. Ik merk dat dat me goed doet. Ik ben ook bij mijn moeder geweest en even in de tuin gezeten om te genieten van het mooie lenteweer. Dit soort van aktiviteiten wordt ook gestimuleerd door mensen hier van de verpleging, omdat ik mijn hoofd er toch niet bij heb bij al  die therapieen. Het is veel beter om de rust en ontspanning buiten te zoeken, want niet ieder mens heeft evenveel baat bij de therapie.

Morgen is mijn moeder jarig en we gaan er samen een aardige dag van maken. Mijn moeder wil er graag eventjes uit, en ikzelf eigenlijk ook dolgraag. In de avonduren ligt het in onze bedoeling om iets bij de afhaalchinees te gaan halen. Maar we willen ons niet al te zeer aan huis gebonden voelen.

Vanavond nog even een gesprekje gehad met de verpleging, met D. Goed gesprek en we spreken elkaar geregeld. Verder is er op het ogenblik weinig nieuws te melden. Komende week ga ik in ieder geval een brief schrijven naar de woongroep in verband met mijn beslissing rondom de lijst met voorwaarden, en mogelijk ook een afschrift naar de woningbouwvereniging. Maar eerst ook, na lange tijd, eens wat tijd inruimen voor ontspanning, het opbouwen van positieve energie. Dat is ook nodig in dit geval.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: