Morgen gesprek psychiater, veel administratieve bezigheden, Planet emailadressen blijven behouden en overig nieuws…

Dinsdag 26 april 2011 >> Vandaag wederom een vrij zonnige doordeweekse dag, alleen wel een stuk frisser dan de laatste tijd gebruikelijk. Vanmiddag even samen met mijn moeder op pad geweest en boodschappen gedaan. Rond vier uur weer terug op de open afdeling. Voor en na het avondeten een aantal telefoontjes gepleegd en mijn abonnement op de kabeltelevisie, de elektriciteit opgezegd en mijn abonnement van internetplusbellen van KPN tijdelijk geschorst. Ik heb wel mijn emailadressen veilig gesteld en bij KPN voor iets meer dan 5 euro per maand een losse emailaansluiting genomen voor beide Planet emailadressen. Later, als ik mijn internetplusbellen aansluiting op een nieuw adres weer opnieuw wil aktiveren kan ik deze bestaande emailadressen weer integreren in het nieuwe abonnement.

Al met al heel veel administratieve werkzaamheden te verrichten dezer dagen, en daar gaat veel tijd in zitten. Maar het is wel nodig, om extra overbodige kosten te voorkomen. Ook van de UWV pagina een wijzigingsfornulier gedownload en uitgeprint. Dit verstuur ik morgen per post naar het UWV. Aangezien ik voor tijdelijk weer bij mijn moeder ga inwonen komt de alleenstaandentoeslag op deze uitkering vrijwel zeker te vervallen, waardoor ik er dus tijdelijk in inkomen op achteruit ga. Dat is een overblijfsel van een van die ‘prachtige’ CDA-VVD-kabinetten uit de jaren ‘80, die toen de voordeurdelersregeling in het leven heeft geroepen. Daardoor ging ik er destijds in korte tijd enkele honderden guldens op achteruit, toen ik in de bijstand zat, de R.W.W., de Rijksgroepregeling Werkloze Werknemers zoals dat toen heette.

Maar ja, het is niet anders…. Tegenover die korting staat natuurlijk wel dat de maandelijkse lasten voor tijdelijk aanzienlijk zullen dalen…. De huur hoop ik per mei a.s. op te zeggen, waardoor de woning per 1 juni a.s. weer vrijkomt voor nieuwe bewoners. Dat geeft me ook wat meer bewegingsruimte om administratieve zaken af te handelen….

Zoals ik al eerder schreef, beide bestaande Planet-emailadressen blijven gewoon in gebruik… Dat is denk ik voor veel mensen wel prettig.

Vanavond nog een lang gesprek met een oude bekende, per telefoon. Morgen om 11.00u. eerst een individueel gesprek met mijn psychiater op de afdeling, en om 14.30 uur weer een tweede gesprek met de psychiater, maar dan samen met mijn moeder erbij. Ook zij leeft, net als ikzelf, in grote onvrede met betrekking tot de gestelde diagnose met betrekking tot de periode voor mijn opname. Mijn vorige psychiater hier sprak van een verwarde geestestoestand, maar de nieuwe psychiater maakte er iets radicaal anders en zwaarders van, namelijk een ‘zwaar psychotische toestand’. Dit laatste voelt wezenlijk anders dan een verwarde toestand, en klopt voor geen meter…… Ik wil niet dat een dergelijke foutieve diagnose (die ook erg hard aankwam) in mijn dossier komt te staan…..

Binnenkort weer meer nieuws.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: