Emailadres kat1963@planet.nl tijdelijk geblokkeerd….

Woensdag 27 april 2011 >> Bij het omzetten van mijn internetplusbellen abonnement naar een los emailabonnement is er gisteren iets mis gegaan bij KPN. Na telefonisch overleg is mij beloofd dat deze storing zo spoedig mogelijk wordt opgelost, uiterlijk a.s. vrijdagavond. Dit probleem is hoe dan ook oplosbaar, alleen is het wel zo dat ik tijdelijk niet op bovengenoemd emailadres bereikbaar ben, en uitsluitend op cbdekat@planet.nl. Lastig, maar het is niet anders….

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: