Middagje langs mijn moeder, rustige avond op de afdeling en overig nieuws…

Vrijdag 29 april 2011 >> Vanmiddag ben ik weer even langs mijn moeder geweest, op visite en heb meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om vast enkele tassen met spullen van mijn kamer op de kliniek mee naar huis te vervoeren. Ik probeer dit alles een beetje te spreiden over de tijd, want anders komt alles op het laatste moment aan.

Veel mensen gaan morgen vanwege Koninginnedag naar Amsterdam, maar ik hoorde ook dat morgen de metro’s niet rijden in Amsterdam. Hoe dan ook, eerlijk gezegd heb ik momenteel andere dingen aan mijn hoofd in verband met mijn aankomende ontslag van 2 mei a.s. van de kliniek. Ik ga dan weer tijdelijk bij mijn moeder inwonen, maar wil in de tussentijd wel de nieuwe sociale contacten blijven onderhouden. Ik hoop dat het uiteindelijk zal gaan lukken om een vervangende woonruimte te vinden. Het mag dan zo zijn dat mijn oude woning deel uitmaakt van een Centraal Wonen projekt, dat neemt niet weg dat je als huurder ook rechten hebt, en vind het wel jammer dat de woningbouwvere-niging tot op heden meer oog lijkt te hebben voor de opstelling van de bewoners van CWA ten aanzien van mijn situatie, dan voor mijn persoonlijke belang aangaande het zoeken van een nieuwe woonruimte. Ik betreur dat zeker. Iemand in mijn familiekring probeert alsnog te overleggen met de woningbouwvereniging; de woningbouwvereniging die bekend staat als buitengewoon streng en weinig meegaand met individuele uitzonderingsgevallen.

Voor vanavond heb ik nog twee telefonische afspraken op het programma staan, en wil toch ook proberen om, zo mogelijk, wat ontspanning te zoeken tussendoor.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: