Klokje rond geslapen, vrij goede dag vandaag, bezigheden komende periode…

Dinsdag 3 mei 2011 >> Afgelopen nacht was na 132 dagen opgenomen te zijn geweest, de eerste nacht bij mijn moeder thuis, na mijn ontslag. Ik heb afgelopen nacht het klokje rond geslapen; gisterenavond rond elf uur gaan slapen, en vanochtend schoot ik om even over elf uur weer wakker. Intensief gedroomd, maar ik weet met de inhoud ervan niet meer te herinneren. Ik weet nog wel dat ik vrij zwaar heb gedroomd, vooral de tweede helft van de nacht….

Vanochtend nog een goed telefoongesprek gehad met m’n beste vriendin uit Amsterdam, en daarna even weg geweest samen met mijn moeder om wat inkopen te doen en wat oude rommel naar de gemeentelijke vuilstortplaats gebracht… Daarna bij de viswinkel in het winkelcentrum Kostverlorenhof wat vis gekocht voor het avondeten straks… Tevens mijn medicatie voor de komende maand opgehaald bij de apotheek.

Kwa stemming was het vandaag een vrij gunstige dag. Wel nog enigszins vermoeid, maar dat is ook logisch, want de laatste paar weken op de open afdeling waren het meest stressvol van de hele opnameperiode…. Dat is slechts een kwestie van tijd, en ik laat dat proces van tot rust komen gewoon over mij heen komen en de natuur zogezegd zijn werk doen…..

We proberen zo geleidelijk aan ook wat ruimte in kasten te krijgen om voor tijdelijk mijn spullen te kunnen opslaan. Er was de afgelopen periode te weinig tijd daarvoor, om alles al vooraf een plek te kunnen geven. Toch hoop ik de komende week ook weer wat ontspanning te zoeken, dingen te ondernemen, ook in sociaal opzicht. A.s. donderdag, 5 mei dus, een klein bezoekje aan de garage, zodat ze de nogal wankele verbinding tussen de uitlaat van de auto en de motor kunnen repareren. Daarnaast wil ik daar nog een aantal rezerve sleutels voor de auto bijbestellen, voor het geval de enigste sleutel die ik nu heb zoekraakt in de toekomst. Op zich rijdt de Citroen Saxo, bouwjaar januari 2002, nog uitstekend, met slechts 28.000 km. op de teller, maar ik ben wel aan het sparen voor een Citroen C1, om deze op termijn te kunnen aanschaffen. Deze is bij stadsritten ook veel zuiniger en rijdt in de stad 1 op 19, terwijl ik bij de Saxo mijn handen mag dichtknijpen als hij de 1 op 12 in de stad rijdt. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Wel ligt het in m’n bedoeling om met de Saxo eens wat vaker langere ritten te gaan maken op de grote weg, ritten buiten de bebouwde kom. Men zegt dat dat beter is voor de levensduur, en bovendien heb ik in het verleden ervaren dat hij dan 1 op 18 rijdt ,gemiddeld…. Voorlopig voldoet de Saxo nog heel goed, en hij is ook ietsje groter, iets ruimer dan de C1.

Voor komende week staat er ook een bezoekje aan de pedicure op het programma, en wellicht de komende week ook weer eens een bezoekje aan die goede vriendin uit Amsterdam waarover ik het eerder had, want dat is ook alweer enkele weken geleden dat ik daar ben geweest en daar toen een erg leuke dag heb gehad…

Ik ben ook in afwachting van een telefoontje van mijn spv’er van de ggz, voor een nieuwe afspraak en misschien nog andere zaken die besproken moeten worden. Zij is ook best wel aardig vind ikzelf, ondanks de verschilpunten van mening over bepaalde zaken.

Ik heb mijn laptop computer op de werkkamer van  mijn overleden vader geinstalleerd en er de reeds eerder aangeschafte dolby 2.1. luidsprekerset van Logitech op aangesloten voor een aanzienlijk beter geluid. Deze laptop draait nu nog via mijn mobiele internetaansluiting, maar hoop hem eerdaags met een netwerkkabel aan te sluiten op het adsl-modem van mijn vader, die een snellere verbinding heeft voor zowel uploaden van websites als het downloaden. Daarnaast ga ik binnenkort ook contact opnemen net KPN in verband met mijn tweede emailadres wat nog steeds is geblokkeerd. Dat is een fout van hun, en ik hoop dat deze fout gemakkelijk en vlot hersteld kan worden van hun kant….. Natuurlijk hoop ik ook dat er snel meer bekend gaat worden over eventuele nieuwe ontwikkelingen voor wat betreft een eventuele vervangende huurwoning. Op korte termijn ook een wijziging aan mijn audio-, video- en informatie-website op http://cbdekat.magix.net/public aanbrengen…..

Morgenmiddag waarschijnlijk even een uitstapje naar het centrum van Amstelveen. Er is nog zoveel kleding wat hier ligt wat niet meer wordt gebruikt en we gaan deze kleding brengen naar een kledingbank die ergens gevestigd moet zijn in dezelfde straat waar de ouders van Peggy wonen. Wat betreft Peggy, sommige mensen twijfelden nog aan het feit dat ik haar energie altijd in mijn nabijheid voelde, maar het is zeker geen fictie. Bovendien, ik sprak enige tijd geleden met iemand buiten de ggz die deze energie eveneens heel sterk kon waarnemen.

Later weer een nieuw verhaal….

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: