Behoorlijk zware emotionele terugval gedurende afgelopen avond….

Woensdag 4 mei 2011 >> Ongelofelijk, zoveel verbale agressie als er onder sommige ex medebewoners uit Centraal Wonen leeft; een woonvorm die ik een ieder in het vervolg alleen maar kan afraden, in ieder geval het projekt in Amstelveen. Een onbekende uit die woongroep die een ‘sociale woonvorm’ pretendeert te zijn stuurde mij vanavond een bijzonder haatdragende en beschuldigende email waarin ik ten onrechte van brandstichting werd beschuldigd. Dat zovelen onder hun zich blijkbaar nog altijd laten leiden door leugens, roddels e.d. is hun vrijheid, maar tegelijk ook hun verantwoordelijkheid…… Het is een projekt waarin de Angst overduidelijk regeert om het zo maar eens te zeggen. Ik laat me niet langer ziekmaken. Al eerder zijn er mensen, oud bewoners, uit dat projekt weggepest, weg getreiterd. Ik ben het zat, en sta ver, heel ver boven hun mentaliteit t.a.v. denken en handelen…, waarbij ik me tevens afvraag: Wie is hier nu eigenlijk ‘in de war’ of ‘zwaar psychotisch’…….. Mijzelf nog langer verlagen of laten verlagen tot hun Angstgerelateerde niveau van denken? Nee, die tijd is nu echt definitief voorbij…….. Zo maak je geen vrienden, maar ‘vijanden’………. Ik heb intussen mensen buiten de woongroep ontmoet die oneindig veel socialer, zelfbewuster en liefdevoller in het leven staan…..

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: