Positief contactverzoek van jarenlang bevriende persoon van Peggy, beoogde wijzigingen diverse websites, en verdere bijzonderheden…

Woensdag 4 mei 2011 >> Vandaag een vrij redelijke dag gehad. Wel nog wat vermoeid, maar ik probeer tussendoor wel voldoende rustmomenten in te lassen. Vanmiddag even aan de Rembrandtweg een eenvoudige microfoon voor computergebruik aangeschaft en een utp- netwerkkabel waarmee ik deze laptop kan aansluiten op de wat snellere bestaande internet-verbinding van mijn vader.

Tegen het avondeten kwam ik wederom tot de conclusie dat mijn emailadres kat1963@planet nog altijd is geblokkeerd. Gisteren kwam het er helaas niet meer van om contact op te nemen met KPN, maar dat komt later wel weer goed. De andere mailadressen werken gelukkig nog goed en zonder problemen. En zo ontving ik ook een spontaan mailtje van iemand die jarenlang bevriend is geweest met Peggy en vergelijkbare ervaringen blijkt te hebben als ik. Hij vroeg of ik er wat in zie om contact met hem te leggen. Lijkt me een goed plan en heb hem een positief mailtje teruggestuurd.

Later vanavond nog een telefonische afspraak met iemand en morgen even langs de garage voor de reparatie aan mijn Citroen Saxo. Er is mij verteld dat ik er op kan wachten, dus dat valt dan weer mee.

Verder eigenlijk niet veel bijzonders meegemaakt. Wel een regelmatig terugkerende gedachte dat er in positieve zin verandering in de lucht zit na een lange levenslange reeks van jaren met overwegend negatieve, pijnlijke en soms ook traumatiserende levenservaringen. Het lijkt me ook niet minder dan logisch dat er een tijd kan gaan komen waarin ik compensatie mag gaan ontvangen en ervaren voor de geleden schade. Zuiver verstandelijk gezien lijkt dat me ook niet minder dan logisch. Ik weet dat ik bij het volgen van mijn levenspad voor de rest van mijn leven geholpen en begeleid zal worden door Peggy in haar huidige energetische vorm, als gids. Als zij me met name het vorige, meest pijnlijke jaar 2010 niet had begeleid en gesteund met een onmetelijk sterke hoeveelheid positieve energie en langs telepatische weg, ook in mijn zo belangrijke bewustwordingsproces, dan had ik hier op dit moment niet meer gezeten als je begrijpt wat ik bedoel…… Anderen mogen daar natuurlijk anders over denken, maar dat alles is wel een waar feit!!

Tijdens de brand van 19 december vorig jaar zijn veel spullen, met name vanuit de woonkamer, verloren gegaan. Zo ook alle foto’s, ansichtkaarten, mijn dikke dossier met alle op Peggy betrekking hebbende documenten, inclusief haar laatste kerstkaart van 2009, en nog heel veel meer dingen. Dat gaat mij zeker ter harte!!! Veel van deze documenten en foto’s stonden ook beveiligd opgeslagen op mijn windows live space webruimte, maar ook deze site is ergens rond het begin van mijn afgelopen opnameperiode gehackt, helemaal leeggeroofd van wat me zo dierbaar was kwa documenten en foto’s……..

In deze tijd lijkt het dan evenwel te gebeuren dat mijn sociale leven, op een enkele uitzondering na, grote wijzigingen aan het ondergaan is, maar dan wel positief. Ik ben daar best blij mee, maar toch….alle pijn van het afgelopen anderhalf jaar, waarin vier zeer dierbare personen zijn heengegaan, blijft op dit moment zo nu en dan nog sluimeren op de achtergrond….. Toch voel ik dat er verandering op komst is en wat dit aspekt betreft voel ik ook erg veel toekomstgericht enthousiasme, tegelijkertijd…… In moeilijke tijden leer je je beste vrienden en vriendinnen kennen zeggen ze weleens. Welnu, dat lijkt vooralsnog ook inderdaad werkelijkheid te gaan worden merk ik geleidelijk aan. Daarvoor is het wel belangrijk dat er op relatief korte termijn een passende oplossing wordt gevonden voor mijn woningprobleem waarmee ik door de woongroep centraal wonen amstelveen ben opgezadeld……

Peggy en ik zullen later, mogelijk in een volgend leven, alsnog weer samenkomen als zijnde twee aardse en spirituele wezens, omdat zoiets is voorbestemd zoals dat heet, en omdat we tweelingzielen zijn. Dat is zeker geen vreemde gedachte, want, zoals ik later nog eens opnieuw zal gaan uitleggen, er zijn vele boeken over volgeschreven, en alles houdt nu eenmaal verband met energie, net zoals ons universum ca. 15 miljard jaar geleden is voortgekomen uit een gigantische explosie van energie-deeltjes, moleculen. Dat is bovendien ook een natuurwet! Wanneer iemand in aardse termen gesproken komt te overlijden dan vergaat weliswaar het aardse lichaam, maar de energie niet. Deze komt dan weer vrij en zal in de meeste gevallen later weer incarneren in een nieuw aards lichaam. Maar daarover wellicht een volgende keer wat meer….

Ik ben in ieder geval in afwachting van veel betere tijden; tijden die ik tot voor kort in mijn leven helaas nog niet heb mogen ervaren……. Intussen ben ik wel weer een stuk verder gevorderd op het pad van de bewustzijnsontwikkeling. En dat helpt me enorm, zeker in deze periode…

Ik ga eerdaags ook werken aan het opnieuw ontwerpen van bestaande websites die ik eerder had gemaakt, aangezien alle backups zijn verbrand vorig jaar december. Ik zal dan wat wijzigingen in de sites gaan aanbrengen, dingen aanvullen en de sites, waar mogelijk, wat gebruikersvriendelijker gaan maken……

spotje afkomstig van youtube over tweelingzielen

 

Boudewijn…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: