Situatie enigszins verbeterd, update van website ge-upload….

Zaterdag 7 mei 2011 >> Gelukkig gaat het weer ietsje beter dan vanmiddag, hoewel het zeker nog beter kan. Vanavond heb ik een van de websites van een update voorzien, en wel m’n persoonlijke website op http://cbdekat.magix.net/public . De update duurde ongeveer drie kwartier en lijkt vooralsnog geslaagd te zijn. Belangrijke wijzigingen: Nieuwe versie van verslag omrent opname 2011, bijgeplaatst verhaal over de eerste periode na afloop van de opname, emailadreswijziging op de contactpagina van de site en op de pagina links websites ontbrekende tekst aangevuld, en ook vermeld dat mensen met een psychiatrische beperking of kwetsbaarheid niet welkom zijn in de Vereniging Centraal Wonen. Het blijkt na er 20 jaar gewoond te hebben, naast mijn relatie met mijn ex destijds, de grootste vergissing geweest te zijn van heel mijn leven die ik ooit heb gemaakt, en daarmee ook een wezenlijk stuk van mijn leven tot nog toe vrijwel volledig geruineerd……

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: