Proef-montage-opname geslaagd, hoop op betere toekomst.

Donderdag 19 mei 2011 >> Gisterenmidddag ben ik er dan eindelijk in geslaagd om mijn eerste proefopname met het nieuwe mengpaneel, een condensatormicrofoon en twee portable cd spelers te voltooien. Ik moest er weliswaar weer even helemaal in komen, maar toch een vrij aardig geslaagde opname van 52 minuten lang. Eerdaags kun je hem beluisteren op de site http://cbdekat.magix.net/public  , op een nieuwe pagina binnen deze website. Zodra je de opname kunt beluisteren met je mediaplayer op je computer, laat ik het op deze weblog even weten…..

Na vele vele jaren van overwegend tegenslag, afwijzingen en isolement heb ik er toch weer wat meer hoop op gekregen dat dit in de, naar ik mag hopen, niet al te verre toekomst na nu mag gaan verbeteren. Op een gegeven moment kom je dan tot het inzicht dat het schip niet verder en dieper kan zinken dan tot nog toe het geval was. Ik hoop dan ook dat er compensatie gaat komen met betrekking tot alle belangrijke aspekten van het leven die tot voor kort op een of meerdere mislukkingen waren uitgelopen.

Morgen alweer vrijdag, de tijd  vliegt voorbij. Eerst maar eens een paar uurtjes rusten……

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: