Dag beter geeindigd dan deze was begonnen…

Vrijdag 20 mei 2011 >> De afgelopen nacht was een hele lange, althans in die zin dat ik het klokje had rondgeslapen. Bij het ontwaken bemerkte ik al meteen dat ik een sterke beladenheid kwa emoties voelde, en hoofdpijn in met name de rechter hersenhelft, zonder dat ik in eerste instantie kon bevatten wat er eigenlijk speelde. Toen later op de dag de dieperliggende achtergronden van dit gevoel wat duidelijker werden, voelde ik me geleidelijk aan weer beter worden en viel toen weer eventjes in slaap. Dat had ik ook wel even nodig vandaag…

Inmiddels is het avond en gaat het weer beter gelukkig. Ik heb meerdere mensen geprobeerd te bellen, echter het is me vanavond alleen gelukt om contact te leggen met een oud klasgenote van de mavo periode, met wie ik enige tijd heb gesproken en die zowel lichamelijk als geestelijk momenteel nogal in de lappenmand is geraakt. Ik kwam haar na dik 30 jaar weer tegen tijdens mijn afgelopen opnameperiode op de open afdeling. Het was een goed gesprek in ieder geval.

Ik zou eigenlijk nog wel meer kunnen vertellen over vandaag, maar kan het vanavond niet zo laat maken. Komend weekeinde echter meer tijd. Heb nog een aardige inzending ontvangen van iemand per email, en misschien is het wel aardig om daar ook eens wat mee te gaan doen. Wel vanavond begonnen in een heel mooi boek, maar daarover later wat meer info.

 

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: