Verbetering gemoedstoestand, geluidsmontage-hobby weer opgestart, over de brand…..

Maandag 23 mei 2011 >> Zowel gisteren als vandaag tot nog toe een behoorlijke verbetering van mijn gemoedstoestand. Ben ook wat tot rust gekomen, en inmiddels, sinds mijn ontslag van 2 mei jl. al bijna 4 kg. afgevallen, zonder daar bewust echt mee bezig te zijn geweest. Door aan jezelf te werken en dit te combineren met  bezig zijn met allerhande praktische bezigheden ontstaat er vanzelf een situatie waarin je je lekkerder voelt en zoiets (persoonlijke groei) werkt ook lichamelijk door… Neem wel regelmatig rust, en maak over het algemeen weer goede nachten.

Intussen ben ik tussendoor ook weer begonnen de geluidsmontagehobby weer opnieuw op te starten, met een mengpaneel, twee portable cd spelers en een condensator microfoon. De geluidskwaliteit van de opnames is, zelfs onder deze geimproviseerde omstandigheden, goed te noemen, al zal de kwaliteit van de opnames wel verder verbeteren als ik later weer gebruik ga maken van vaste en kwalitatief betere cd spelers… Het is een leuke bezigheid in ieder geval.

Tenslotte nog even iets over de brand van vorig jaar, 19 december. Ik was zeker niet zover ‘heen’ dat ik niet dacht dat er iets niet klopte die avond. Ik voelde wel degelijk dat er iets aan de hand was, dat er iets gaande was wat niet klopte, alleen ik begreep niets van de situatie, omdat er geen vuur zichtbaar was op dat moment. Immers, zoiets verwacht je toch wel als je een branderig luchtje ruikt en zachtjes iets vreemds hoort. Maar ja, de oplossing is toch heel simpel, hoewel ik bij een eventuele herhaling wel heel veel beter weet wat te doen dan afgelopen keer!! Een brandmelder lijkt me een hele goede optie, maar waarom dan niet meteen in iedere woning! Het is geen redelijke gedachte van derden om er per definitie al automatisch vanuit te gaan dat zoiets zich gaat herhalen……,omdat ik het etiket psychiatrisch patient op mijn rug heb zitten???? Ja, dat denk ik namelijk wel. Maar dat wil niet zeggen dat zoiets zich ook niet in andere woningen van mensen zou kunnen afspelen in de woongroep. Ik wilde dit toch even kwijt….

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: