Auto gerepareerd en rijdt als nieuw, bezoekje nieuwe spv’er viel wel mee, fouten in de ontslagbrief (ziektegeschiedenis)…..

Dinsdag 24 mei 2011 >> Ja ja, die opgevoerde race-eend van mij (is het niet echt, maar wel een leuke nieuwe omschrijving…) doet het na bijna tien jaar nog best goed. Gisterenavond alvast naar de garage gebracht, want om dat nou vanochtend vroeg om acht uur al te doen dat zag ik niet erg zitten, zo vroeg al… Maar goed, al even na twaalf uur vanmiddag werd er gebeld dat de reparatie was geslaagd. Ze hadden er wel erg veel werk aan, maar het is, zeker bij het rijden van iets grotere afstanden natuurlijk wel belangrijk dat alles goed werkt, en zeker het koelsysteem. Het valt duidelijk te horen dat de wagen nu veel rustiger loopt bij stationair draaien van de motor, en dat hij veel minder lawaai maakt. Bij de balie werd me bovendien verteld dat een anwb lidmaatschap niet alleen peperduur is, maar ook dat Citroen een heel eigen reparatieservicedienst heeft, niet alleen binnen Nederland zelf, maar ook geldig in heel Europa. Gezien de leeftijd van de auto leek het me dan ook een verstandig idee om me aan te melden voor deze servicedienst voor enkele tientjes per jaar. Ter vergelijking, een lidmaatschap van de anwb wegenwacht kost, met Europadekking al gauw honderd euro meer per jaar. Dat scheelt dus aanzienlijk, en wel zo’n prettig idee, voor het geval je ergens, in the middle of nowhere, plotseling met pech stil komt te staan… Verder alles prima in orde, alleen een klein administratief foutje op de nota, want daarop staat een kilometerstand geregistreerd van dik 128000 km., in plaats van 28000km.

Verder best wel een aardig dagje. Rond 13u. vanmiddag heb ik bezoek gehad van mijn oude spv’er, in gezelschap van iemand die haar opvolgt. Wel degelijk een verschil, maar gevoelsmatig wel een verschil in positieve zin. Het viel me wel op dat hij wat meer rekening houdt met ideeen die er in de mensen zelf leven, en zo stelde hij zich ook voor. Al met al een vrij goede eerste indruk, al is het natuurlijk wel zo dat pas op termijn zal blijken of het echt daadwerkelijk klikt. Hij doet mij ook heel sterk denken aan Axel S., mijn eerste spv’er destijds, die toen het ooit mis ging, mij met succes ambulant heeft ondersteund, in plaats van direkt en zonder overleg meteen te kiezen voor opname… Ik verwacht echter niet dat het ooit weer mis zal gaan zoals eerder…..

Tijdens het gesprek kreeg ik ook een uitgebreid, vijf pagina’s tellende ontslagbrief, waar ik om had gevraagd, opgesteld door mijn oud-psychiater van de kliniek, samen met de eerstverantwoordelijk psychiater van de GGZ instelling hier. Dit verhaal omschrijft echter niet alleen alles rondom mijn afgelopen opnameperiode, maar eigenlijk in het kort ook een beschrijving van heel mijn ziektegeschiedenis. Ik heb het verslag nog niet volledig gelezen, maar van wat ik gelezen heb ontdekte ik dat er wel degelijk meerdere  fouten in die rapportage staan vermeld….! Maar dat is denk ik voor later, en ben nu met andere zaken bezig…

Iemand merkte per email op wat een mooi lettertype ik gebruik met het schrijven. Ter informatie, het lettertype wat ik hier gebruik heet “ Verdana “ , lettergrootte 9 . Ik dacht dat het lettertype wat ik voor email gebruik ook Verdana heet, maar dat kan ik nog even nakijken. Niet alleen een mooi en prettig leesbaar lettertype, maar ook heel erg geschikt voor het schrijven van teksten op websites e.d.

Tot de volgende weblog!

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: